Посадовця Львівської міськради судитимуть за систематичне невиконання судових рішень

Львівською прокуратурою скеровано до Галицького районного суду міста Львова обвинувальний акт щодо виконувача обов'язків директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Львівською прокуратурою скеровано до Галицького районного суду міста Львова обвинувальний акт щодо виконувача обов'язків директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, якою умисно протягом тривалого часу не виконувалися судові рішення.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Посадова особа протягом 2016 року умисно не виконувала судові рішення, постановлені в інтересах ряду громадян, щодо зобов’язання видати ордери на вселення до житла.

Не вплинули на таку позицію посадовця місцевого самоврядування навіть неодноразово накладені штрафи в межах примусового виконання судового рішення виконавчою службою.

Відтак, дії в.о. директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради кваліфіковано за ч.2 ст.382 КК України. (умисне невиконання рішення суду, яке набрало законної сили, вчинене службовою особою).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: