Повідомлення про замінування Центру реабілітації слуху для дорослих і дітей – неправдиве

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 31 серпня, о 22:56 год. невідома особа з мобільного телефону на телефон «101» оперативного чергового ОКЦ ГУ ДСНС України у Львівській області повідомила про замінування Центру реабілітації слуху для дорослих і дітей (вул. Личаківська, 101/2, Личаківський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висували.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ міста і області згідно з «Планом дій …» у складі 28 осіб та 7 одиниць техніки (з них 7 осіб та 2 одиниці техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Працівники Личаківського відділу поліції, спеціалісти вибухово-технічного відділу Львівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України разом з кінологом провели обстеження будівлі центру та прилеглої території (на час обстеження у будівлі нікого не було).

О 00:55 год. 1 вересня пошукові роботи завершено. Вибухового пристрою не виявили. Встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: