Режим «тиші» на Донбасі тривав лише до 10 ранку

У четвер, 1 вересня, в районі проведення АТО режим «тиші» зберігався з опівночі до десятої години. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

«А вже після десятої години ранку було зафіксовано неприцільну стрільбу з великокаліберного кулемета в напрямку селища Луганське», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з 12 години почала надходити інформація про застосування станкових протитанкових гранатометів по Троїцькому та Невельському. Зокрема захисників Авдіївки обстріляли з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Крім того, повідомляється, що на передових позиціях незаконних збройних формувань перебували журналісти російських телевізійних каналів для можливої фіксації «порушення українською стороною режиму тиші».

«Збройні Сили України на провокації не відповідають, вогонь у відповідь не відкривають та виконують наказ Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України та неухильно дотримуються Мінських угод», - наголошують у штабі.

Всього з опівночі до вісімнадцятої години незаконні збройні формування 6 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: