У Скнилові правоохоронці затримали злодія, який переховувався у дивані

Працівники спецпідрозділу групи затримання Управління поліції охорони у Львівській області викрили спритника, який намагався викрасти майно з приватного будинку, повідомляє прес-служба відомства.

На пульт централізованого спостереження поліції охорони Львівщини поступив сигнал «Тривога» з приватного, що у селі Скнилів. Оператор пульта на місце спрацювання, негайно, скерувала групу затримання поліції охорони. Прибувши на місце, правоохоронці не виявили зовнішніх ознак злому, але помітили у вікні силует людини. Блокувавши помешкання, правоохоронці викликали власника помешкання, після його приїзду, почали обстежувати домівку. На горищі один з поліцейських помітив диван, в середині якого ховався зловмисник.

Як з’ясували правоохоронці 32-річний, мешканець смт. Рудно зламав пластикове вікно, зачинив його та проник до помешкання. Побачивши поліцейських охорони, які блокували дім, йому нічого не залишалось як сховатися в будівлі.
При огляді затриманого, при ньому були знайдені золоті речі та цінності, які спритник вже спакував в рюкзак.

За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Також затриманого перевіряють на причетність до вчинення інших, подібних злочинів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: