Олімпійський призер Тарас Міщук отримає двокімнатну квартиру, - Садовий

Сьогодні, 2 вересня, міський голова Львова зустрівся з олімпійським призером Тарасом Міщуком. Відтак, вже у вересні каноїст, бронзовий призер Ігор XXХI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро отримає двокімнатну квартиру у Львові, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Є добра традиція – за олімпійське золото ми завжди у Львові даємо хороше помешкання. В цьому році ми отримали олімпійську бронзу і вона є дуже цінною. Сьогодні також мав розмову з керівником обласної ради О. Ганущином, і ми спільно домовилися, що у цьому місяці Тарас отримує двокімнатну квартиру», - розповів міський голова.

За його словами, частину коштів на помешкання виділить на сесіях обласна і міська ради. Є домовленість з забудовниками, щоб це була хороша квартира, щоб співпадала ціна і якість, і щоб у вересні ця процедура була завершена.

«Тарас немає жодного помешкання у Львові, а оскільки він привіз медаль, ми зобов’язані йому допомогти», - зауважив мер.

Також міський голова нагородив олімпійця почесною відзнакою – «Золотим Гербом міста Львова». А тренеру і Голові федерації – вручив монети ім. Короля Данила Галицького.

Довідка:

Бронзового призера Ігор XXХI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро каноїста Тараса Міщука визнали найкращим спортсменом Львівщини за підсумками спортивного серпня.

Кандидатуру спортсмена одноголосним рішенням підтримали усі члени колегії управління фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації та члени виконкому відділення НОК України у Львівській області. Таке визнання 21-річний львівський весляр заслужив за здобуття у парі з Дмитром Янчуком бронзової медалі Олімпійських ігор в Ріо у каное-двійці на дистанції 1000 метрів.

Тренером відомого спортсмена є заслужений тренер України Роман Бундза.

Тарас Міщук народився 22 липня 1995 року у м. Дубно Рівненської області. Випускник Львівського училища фізичної культури 2015 року; студент Львівського державного університету фізичної культури. Чемпіон Європи та бронзовий призер чемпіонату світу у парі з Дмитром Янчуком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: