В Одесі на журналіста напали під час виконання редакційного завдання

В Одесі інтернет-видання «Українська служба інформації» заявляє про напад на свого журналіста сьогодні біля будівлі мерії під час виконання редакційного завдання.

 
Як передає кореспондент УНІАН, про це УСІ поширила відповідну заяву.

 

«Кореспондент перебував на Думській площі і висвітлював події, що відбуваються там – конфлікт між громадськими активістами, які виступають за відставку мера Одеси, і співробітниками департаменту муніципальної безпеки. Заявляємо, що дії невідомої особи підпадають під ст. 171 Кримінального кодексу України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів», - йдеться в заяві.

 

Редакція звертається до громадськості з проханням допомогти впізнати людину, яка перешкоджала роботі журналіста. Для цього розміщено фотознімки з місця події.
Сьогодні, 2 вересня, на Думській площі сталася бійка між супротивниками одеського мера Геннадія Труханова та співробітниками муніципальної безпеки.

 

Останні не бажали пропускати активістів, які прагнули заклеїти на пам`ятнику 19 століття (гарматі з англійського фрегата «Тигр») напис «слава російської зброї».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: