Журналісти розкрили схему нападу на бізнесмена Богдана Копитка (Фото)

vbx

Усі фахівці сходяться на думці, що вибухи і постріли, які про-лунали цього тижня на дорозі до Старого Села, — це не просто звичайні бандитські «розбірки» чи спонтанне застосування зброї, а добре продумана і ретельно вивірена диверсійна робота, яку могли зробити люди, котрі добре знають основи мінно-підривної справи, маскування,тактики і логістику проведення подібних заходів, інформує міська газета «Ратуша».

Усі фахівці сходяться на думці, що вибухи і постріли, які про-лунали цього тижня на дорозі до Старого Села, — це не просто звичайні бандитські «розбірки» чи спонтанне застосування зброї, а добре продумана і ретельно вивірена диверсійна робота, яку могли зробити люди, котрі добре знають основи мінно-підривної справи, маскування,тактики і логістику проведення подібних заходів, інформує міська газета «Ратуша». 

Схема нападу, ймовірно, мала бути така: спершу озброєна диверсійна група (бо назвати підготовлених стрільців «криміналітетом» не повертається язик) пропустила, не зачепивши, квадроцикл, на якому їхав спостерігач, потім — «Ниву» зі ще однією групою охорони, і, врешті, запустила «пекельну машину» біля позашляховика з другою групою охорони. Нападники розраховували, що «джип», який їхав позаду і в якому перебував Богдан Копитко, загальмує або й вріжеться у підірваного «близнюка» (навіть їхні номери відрізнялись лише на одну літеру), і його доб’ють із гранатомета й автоматів. Але водій другого «мерса» різко вивернув, проскочив місце засідки фактично по рову і зник. «Нива» з охоронцями повернулась, але, окрім пораненого охоронця, біля вирви вже нікого з живих не було.

«У салоні знищеного позашляховика перебували три бодігарди-стажери і водій «Львівського холодокомбінату», яких, звичайно, шкода найбільше. Роман С-а, 1984 р. н., мешканець Зимної Води, Андрій С-шин, 1993 р.н, львів’янин із вулиці Гребінки, Віталій С-тняк, 1993 р.н., львів’янин із вул. Володимира Великого поклали свої життя у засідці біля Старого Села. Ще один охоронець, волинянин Сергій М-люк, 1992 р.н., вижив, бо заліг за підірване авто під час обстрілу. В нього контузія і легкі травми — тепер він під охороною перебуває в одному з лікувальних закладів Львова. До обов’язків саме цього чоловіка належало навчання неофітів азів охоронного мистецтва. До речі, він єдиний, хто мав зі собою травматичний пістолет на гумові кулі — дуже сумнівна зброя в разі серйозного нападу», - йдеться у публікації.

фото: Інтернет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: