Потрійна ДТП на Львівщині: одна людина загинула, двоє – у лікарні

Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась на трасі Київ-Чоп учора, відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 вересня, о 16.40, на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Угерсько Стрийського району. Як попередньо встановили правоохоронці, 35-річний львів’янин, керуючи автомобілем «BMW 523I», зіткнувся з автомобілем «Toyota Raw 4», за кермом якого перебував 39-річний мешканець Дрогобича, з автомобілями ВАЗ-2105 під керуванням 58-річного стриянина та з автомобілем Сhevrolet, яким керував 47-річний чоловік – також мешканець міста Стрий.

Внаслідок ДТП, водій автомобіля BMW від отриманих травм помер в лікарні під час надання йому медичної допомоги. З травмами різного ступеню важкості до Стрийської районної лікарні госпіталізовано водія автомобіля «Toyota Raw 4» та його 38-річну дружину, яка перебувала в салоні іномарки.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: