У Львові відбудеться виставка графіки студентів ЛНАМ

7 вересня о 15:00 год. у галереї ЛНАМ відкривається виставка графічних творів студентів 4 курсу кафедри художнього скла ― Інни Делієвої, Андрія Чижова і Сергія Слепка.

Кожен з них, окрім свого фаху ― художнього скла, активно працює у сфері станкової графіки. Експозиція продемострує різносторонній доробок трьох молодих художників, їх індивідуальні творчі пошуки, графічні експерименти та дослідження, які будуть вперше представлені для широкого загалу у галереї ЛНАМ.

«Сюжетна лінія нашої виставки розгортається навколо  досконально вивченого, і в той же час незбагненного образу людини. На нашій планеті живе більше ніж сім мільярдів осіб. У кожного з них в голові тисячі своїх неповторних думок, ідей і мрій, кожен йде своїм шляхом і в кожного своя власна філософія.

Не дивно, що роботи, об’єднані однією темою, вийшли досить різними, адже досліджуваний об’єкт є багатогранним і неповторним. Більше того, ми самі є частиною власного ж дослідження.

Для полегшення завдання ми диференціювали питання на три частини і будемо розглядати його з цих позицій:

  • Сергій Слепко замислився над тим, яке значення суспільство надає зовнішності. Впевнені погляди, граціозні пози та численні татуювання неодмінно привертають до себе увагу.
  • Інна Делієва звернулась до міфології. Хоча в кожного народу вона своя, бажання знайти втіху та відповіді на свої питання поза реальністю об’єднує їх усіх.
  • Андрій Чижов досліджує вплив навколишнього середовища на особистість і можливість впливу окремої особи на великі маси людей.

Отже, три суб’єктивних аспекти людського буття, три художники, три різні точки зору поєднані цією виставкою для того, щоб показати глядачеві наскільки різноманітним і неосяжним є цей образ людини», ― зазначають автори.

Виставка «Один, два, ТРИ» триватиме до 16 вересня 2016 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: