Гуманна Феміда: суд поновив на роботі поліцейських, які зливали бензин (фото)

14192185_1218971674809042_4252368269340948482_n

Суд поновив на роботі двох поліцейських Жовківського ВП, які торік були звільнені після того, як спіймали на зливі пального. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник відділу поліції Олександр Гостіщев, обурений таким рішенням.

«Всі пам'ятають, як в грудні минулого року двоє працівників Жовківського ВП були зафіксовані при зливі пального. Їх було звільнено, як я і обіцяв, складено протокол про дрібну крадіжку, все начебто добре, питання закрите. Виявляється, ні, сука, не закрите!!! Так, їх поновлено судом!!!!!!! Юридичний відділ подав апеляцію. Але це ганьба, два крадія, задокументовані на крадіжці, поновлені судом!!!!!! І вони чекають, поки я пройду чи не пройду атестацію та кудись дінусь, щоб вони потім пройшли атестацію з усіма. Хрен вам, я навіть цивільною особою доб’юсь того, що працювати в поліції ви не будете!!!!!!» – написав Гостіщев.

суд

Нагадаємо, 10 грудня 2016 року, близько 16.00, громадські активісти зафіксували, як двоє поліцейських Жовківського відділення заливали пальне, яке їм видається, не в службовий автомобіль, а в пластикові пляшки.

Начальник Жовківського ВП Олександр Гостіщев миттєво відреагував на подію і звільнив своїх підлеглих.

Щоправда, сьогодні багато хто припускає, що під час звільнення були допущені порушення, відтак це дало змогу не чистим на руху правоохоронцям звернутися до суду і поновитися на посадах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: