Про що домовилися протестувальники з «Інтером», або Хто і кого дурить

Активісти вирішили зняти блокаду «Інтеру» після того, як на телеканалі пообіцяли змінити свою інформаційну політику, а також змінити керівництво «Національних інформаційних систем». Натомість на «Інтері» від цих обіцянок відхрестилися.

Як пише «Телекритика», телеканал «Інтер» пообіцяв протестувальникам, які з учорашнього дня знаходяться під стінами його головного офісу на вул. Дмитрівській, протягом п'яти днів змінити свою інформаційну політику. Про це журналістам оголосив один з активістів, боєць добровольчого батальйону «Свята Марія» Олексій Сиродюк.

Крім того, телеканал пообіцяв змінити і керівництво «Національних інформаційних систем», які виробляють новинні програми для «Інтера», зокрема Ігоря Шувалова, якого пов’язують із Сергієм Льовочкіним. Саме Шувалову приписують запровадження в Україні практики поширення темників.

Після початку скандалу навколо «Інтеру» радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк навіть висловив припущення, що Шувалова найближчим часом вишлять з України щонайменше на 5 років.

«Я переконаний, що найближчими днями, антидержавний діяч, кремлівський політтехнолог Ігор Шувалов, котрий обслуговує російсько-терористичний режим Кремля і керує злочинною, антиукраїнською редакційною політикою проросійського телеканалу «Інтер», буде видворений з України, із можливою забороною в'їзду на територію нашої держави строком на 5 років», – написав Шкіряк.

Але не минуло й кілька годин після зняття блокади, як телеканал «Інтер» поширив офіційну заяву, у якій спростовував будь-які домовленості із протестувальниками.

«Телеканал «Інтер» ні про що не домовлявся з особами, що блокували роботу телецентру, і не вів ніяких переговорів із радикалами», – йдеться в заяві.

Натомість телеканал вдячний за своє розблокування Нацполіції та Нацгвардії.

«На даний момент головний телевізійний центр «Інтер Медіа Груп» розблоковано завдяки діям Національної поліції, Національної гвардії, а також активної позиції співробітників і керівництва «Інтер Медіа Груп», широкого громадського резонансу і підтримки професійного співтовариства і громадськості», – сказано в цій заяві .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: