У Львові шукають казкарів, щоб видати унікальну дитячу книгу

У Львові стартував казковий проект «Щастя у віконці». Це соціальний книжковий проект, мета якого – це збірка казок, написаних мамами і татами, бабусями і дідусями для всіх діток України. Ця унікальна книга побачить світ у переддень Святого Миколая. У книгу ввійдуть 50 казок з ілюстраціями. Конкурс казок триватиме до 1 жовтня. Організатор проекту – Благодійний фонд «Щастя завжди поруч».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Ми оголосили конкурс, щоб зібрати 50 казок, які ввійдуть у дитячу книгу. Впродовж цього місяця кожен має змогу стати одним із авторів цієї збірки. Це має бути мотивуюча та позитивна історія для дітей. Щоб маля, прочитавши казку, повірило, що все буде добре, навіть у найскрутніший момент життя. А можливо ви розповісте дітям, що таке щастя на вашу думку?», – пояснює Ірина Астахова, голова Благодійного фонду «Щастя завжди поруч».

Зазначимо, першими отримають ці книжки дітки-сироти та діти з багатодітних родин.

«Ми маємо мету – це популяризація читання в Україні серед дітей та дорослих. Та цим проектом поставили перед собою ще вищу ціль – це залучення мам та тат до написання добрих казок для діток. Тому з нетерпіння чекаємо на ваші власні казки», – зазначила Ірина Астахова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: