Чоловіка, який кинув гранату у «Лото-маркет», засуджено до 5 років

У Чернігові до 5 років в`язниці засуджено чоловіка, який наприкінці березня цього року кинув у приміщення «Лото-маркету» бойову гранату, яка вибухнула.

 
Про це повідомили у прес-служба прокуратури області, цього тижня Деснянський районний суд Чернігова підтримав позицію державного обвинувача Чернігівської місцевої прокуратури та засудив до ув`язнення місцевого жителя, який кинув до приміщення «Лото-маркету» оборонну осколкову гранату «Ф-1».

 
Чоловіка звинувачували у злочинах за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.
Обвинувачений у судовому засіданні повністю визнав свою вину. Він підтвердив, що раніше неодноразово відвідував заклад і програвав там значні суми коштів, через це вирішив кинути до приміщення бойову гранату. Суд, з урахуванням обставин кримінального правопорушення та особи обвинуваченого, призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: