Завтра міністр презентує електронну мапу сміттєзвалищ

«Сміття – не екологічна катастрофа, а успішний бізнес. Так не є в Україні, але так є в Європі і буде у нас», – написав на своїй сторінці у Фейсбук міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

За його словами, сьогодні спільно з ЄБРР була презентована розробка стратегії управління муніципальними відходами «Шлях до ринку».

«Я особисто дуже ціную активну позицію Європейського Банку, який фахово допомагає Україні. Наші партнери зацікавлені у тому, щоб галузь поводження з відходами в Україні жила за прозорими правилами. Мій колега – голова представництва ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер сьогодні прямо сказав, що Банк хоче сприяти залученню приватних інвестицій у сектор. Але без чіткого бачення подальшого розвитку галузі є неможливими ані інвестиції, ані реформи. Тут мої думки стовідсотково збігаються з нашими партнерами. Тому альтернативи Національному плану поводження з відходами немає».

Крім того, завтра на засіданні Уряду та о 14.30 в прес-центрі Кабміну буде презентований сервіс електронної мапи сміттєзвалищ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: