Книга львівського автора промандрує всією Україною

17 вересня у Львові в рамках Форуму видавців розпочинається грандіозний для України проект – книгооберт «Книга в мандрах», який організовує викладач Школи Журналістики Сергій Трухімович разом зі своєю командою та спільно з Видавничим домом «Києво-Могилянська академія».

 
Це унікальний в масштабах України книгооберт, який ми проводимо задля популяризації навчальної україномовної літератури. Вперше ми відправляємо у всеукраїнську мандрівку книгу – практичний посібник «Реклама. Конспекти копірайтера». Один і той самий посібник побуває у 26 містах України, де його зустрінуть наші однодумці та хороші друзі.

 
Запрошуємо вас взяти участь у старті книгооберту, який відбудеться 17 вересня о 15:00 в Coworking-center CoMMuna (вулиця Кольберга, 3-А). Під час цього заходу ми представимо вам посібник, який вирушить у подорож; розповімо детальніше про проект «Книга в мандрах» та разом з вами відправимо книгу у перше місто – Луцьк.
Також ми підготували для вас ще один сюрприз – під час старту книгооберту ми розіграємо 2 посібники «Реклама. Конспекти копірайтера» – один серед журналістів, інший – серед гостей заходу.
Вхід вільний. Захід триватиме до 16:00.

 

Якщо у вас залишились запитання – пишіть нам на скриньку [email protected], або телефонуйте 067-862-30-21.
Чекаємо на Вас, з повагою команда книгооберту «Книга в мандрах».

Медіапартнером книжкового проекту є ІА Дивись.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: