У ЛОДА обговорили план розвитку області на наступні три роки

_3_1473345311_613x367-8_3_0

Вчора, 7 вересня, відбулося обговорення проекту Плану заходів із реалізації Стратегії розвитку Львівської області на 2016 – 2018 рр.

Про це повідомляють у департаменті економічної політики облдержадміністрації.

У нараді взяли участь члени експертних груп з розробки Плану реалізації, представники органів влади та громадськості.

За словами директора департаменту економічної політики Романа Филипіва, в остаточний варіант документу увійшли 222 проектні ідеї від громадських організацій, депутатів різних рівнів, органів місцевого самоврядування.

«Ці проектні заявки в майбутньому мають стати основою для регіональних програм, проектів міжнародної технічної допомоги та інших заходів, що фінансуються з бюджетних та позабюджетних джерел», - зауважив посадовець.

План заходів з реалізації Стратегії передбачає узагальнення проектних ідей за п’ятьма напрямками: «Конкурентоспроможна економіка», «Якість життя», «Відкриті кордони», «Розвинуте село», «Туристична привабливість».

Примітно, що найбільше проектів було запропоновано в рамках стратегічної цілі "Якість життя" - в остаточний варіант Плану заходів увійшло 113 проектних ідей: від програми розвитку освіти до будівництва та модернізації об’єктів соціальної інфраструктури.

У результаті – вирішено врахувати зауваження громадськості та надати доопрацьований документ для розгляду обласною радою.

Нагадаємо, розробка Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Львівської області на 2016 – 2018 рр. розпочалася одразу після затвердження Стратегії розвитку Львівської області до 2020 року в березні і тривала півроку. Згідно з розпорядженням голови ОДА було створено 5 робочих груп для кожної стратегічної цілі для відбору проектів, які охопили понад 100 експертів із різних галузей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: