На Львівщині учасники АТО отримають 5 тисяч гектарів землі

444967321f110bdad109c62d0934dbd8

Головне управління Держгеокадастру у Львівській області та органи місцевого самоврядування Львівської області оновили перелік земель, що можуть бути надані учасникам АТО.

Станом на 8 вересня зарезервовано 4950 гектара.

Земельні ділянки можуть бути використані для будівництва та обслуговування житлових будинків, ведення індивідуального садівництва та особистого селянського господарства.

Найбільшу кількість земель землевпорядники зарезервували для надання у власність учасникам  антитерористичної операції у Буському районі – 524 гектара, Сокальському районі – 481 гектар, Радехівському районі – 384 гектара та Жидачівському районі – 381 гектар, а також  у Бродівському, Дрогобицькому районах зарезервовано понад 300 гектара.

Найбільше земель на території Львівської області зарезервовано для ведення особистого селянського господарства – 3374 гектара, садівництва – 1037 гектара, будівництва та обслуговування житла – 495 гектара.

Довідка:

На сайті Головного управління Держгеокадастру у Львівській області розміщено необхідну інформацію для учасників АТО, які мають намір отримати земельні ділянки на Львівщині у власність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: