У департаменті архітектури ОДА шукають фахівця

Департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади.

Цього разу шукають спеціаліста відділу містобудівного кадастру та земельних відносин управління містобудування та архітектури.

Загальні вимоги до кандидатів: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший бакалавр або бакалавр та напрямками «Геодезія та землеустрій» або «Землеустрій та кадастр», вільне володіння державною мовою. Досвід роботи не обов’язковий.

Для участі у конкурсі слід подати наступні документи:

1) копію  паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби), до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляється, що до особи не застосовуються заборони, визначені частиноютретьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» та згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

6) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік.

Документи від претендентів на посаду спеціаліста відділу містобудівного кадастру та земельних відносин слід подати до 20 вересня 2016 року, за адресою: м. Львів, вул. Винниченка 18, кабінет № 123, тел. (032) 2-999-265, e-mail: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: