У Криму побили чоловіка, припускають, що через українську символіку (відео)

1877260

На жителя Севастополя Ігоря Мовенка напав поліцейський у цивільному. Ймовірно, через те, що на велосипеді у севастопольця була символі «Азову».

На жителя Севастополя Ігоря Мовенка напав поліцейський у цивільному. Ймовірно, через те, що на велосипеді у севастопольця була символіка «Азову».

https://www.youtube.com/watch?v=yR5--ZnWtDc&feature=share

 

Про це у Фейсбук повідомила користувачка Ірина Горельнікова.

У підписі до відео зазначено, що потерпілий – 39-річний Ігор Мовенко. Тут же зазначено, що його побив співробітник поліції в штатському. За словами Гореликової, побитий - житель Керчі з російським громадянством. На його велосипеді був значок полку Азов і герб України. При цьому на руці чоловіка був браслет в синьо-жовтих кольорах.

«З цими атрибутами він (потерпілий - прим. ред.) їздив два роки (..)», - зазначено в повідомленні.
«Руки чоловіка були зв'язані за спиною пластиковими стяжками», - повідомила у Facebook Гореликова. За її словами, постраждалого госпіталізували машиною «швидкої допомоги" в супроводі поліції. У побитого переломи вилиці і носа, а також підозра на внутрішньочерепний крововилив», – зазначила вона.

«На сьогоднішній день ФСБ завела справу на потерпілого за символіку Азова як фашистську організацію і бійку, а на того, хто бив, - як на особу, яка перевищує службові повноваження», - повідомила жінка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: