У Львові американські лікарі рятуватимуть дітей від наслідків опіків

Лікарі зі США і України проконсультують і прооперують дітей з рубцевими змінами внаслідок опіків.

12 – 16 вересня лікарі Міжнародної виїзної клініки Shriners Hospitals for Children (Бостон, США) та українські фахівці під керівництвом ініціатора проекту «Лікарі об’єднуються заради допомоги дітям» Геннадія Фузайлова проведуть безкоштовні консультативні огляди і оперативні втручання дітям з рубцевими змінами внаслідок опіків.

Українсько-американський соціальний проект «Лікарі об’єднуються заради допомоги дітям» уже вп’яте збирає спеціалістів, які рятують маленьких пацієнтів від наслідків опіків різного ступеня важкості. Проект об’єднав 10 висококваліфікованих спеціалістів з провідних клінік, університетів США та команди фахівців Intersono Medicover Group, опікового центру 8-ї МКЛ м. Львова, МДКЛ м. Львова та ЛОДКЛ «ОХМАТДИТ», а також групи волонтерів – студентів старших курсів ЛМНУ ім. Д. Галицького.

У медичному центрі Intersono Medicover Group лікарі оглянуть понад 150 дітей з рубцевими змінами після опіків, 40 з них відберуть для проведення оперативних втручань. Дітей, які потребуватимуть складних реконструктивних операцій – скерують на безкоштовне лікування у  США.

У межах проекту також запланований одноденний навчальний семінар, під час якого молоді спеціалісти отримають можливість побачити через онлайн-трансляцію як працюють професіонали високого рівня.

Нагадаємо, у Львівській області з січня 2016 р розпочався заключний етап освітнього проекту «Проти Опіків». Проводилися спеціальні телемедичні консультації, за результатами яких формувалася група пацієнтів на огляд.

Метою проекту є навчити батьків як вберегти своїх дітей від опіків у побуті та як кваліфіковано надати першу медичну допомогу, якщо дитина вже отримала опік. Координатор проекту – Мирослава Децик, завідувач лікувально-консультативним відділенням в Intersono Medicover Group.

Довідка:

«Лікарі об’єднуються заради допомоги дітям» - унікальний проект, що гуртує кращих спеціалістів – дитячих анестезіологів, фахівців з інтенсивної терапії, дитячої та пластичної хірургії, медсестер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: