Львівська політехніка отримала лабораторію гнучкого програмування

lp

Днями у Львівській політехніці відбулось урочисте відкриття лабораторії від компанії Sigma Software. Ця будівля(корпус № 29), яку Університету передала міська влада і в якій провели капітальний ремонт, нині сяє, як нова копійка.

Днями у Львівській політехніці відбулось урочисте відкриття лабораторії від компанії Sigma Software.  Ця будівля(корпус № 29), яку Університету передала міська влада і в якій провели капітальний ремонт, нині сяє, як нова копійка.

Сюди перебралася частина кафедри програмного забезпечення, передає прес-служба навчального закладу.

Понад два роки тому між цією кафедрою та компанією було укладено угоду про співпрацю. Першим вагомим результатом її стала нова лабораторія гнучкого програмування. Вступним словом урочистість відкрив завідувач кафедри доктор технічних наук Віталій Яковина. Студентів і викладачів Львівської політехніки привітав із цією подією директор University Sigma Software. Він підкреслив, що відкриття лабораторії – не просто доброчинність від компанії, це об’єктивний процес інтеграції університетської науки та ІТ-компаній.

 «Те, що ми посіяли сьогодні, дасть у майбутньому щедрий врожай», - сказав він.

Компанія обладнала лабораторію гнучкого програмування сучасними ноутбуками, мультимедійними проектором, екраном, комфортними меблями тощо.

img9606t

НУ "ЛП"

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: