Як українські політики називають мера Садового (Фото)

385278752

Міський очільник Андрій Садовий сьогодні відвідав закриття традиційних 53-іх Міжнародних змагань зі стрільби з лука «Золота осінь 2016».

Міський очільник Андрій Садовий сьогодні відвідав закриття  традиційних 53-іх Міжнародних змагань зі стрільби з лука «Золота осінь 2016».

У своєму виступі мер наголосив, що для нього є великою честю, що саме Львів приймає такі змагання. Та чи готовий Львів до таких змагань, зважаючи на те, що, як би традиційно це не звучало, ситуація з відходами у місті залишається критичною.

Особливо відчутно це стало сьогодні вранці, коли контейнери виявились переповненими і вулиці буквально потонули у смітті.

Згадуючи події кількамісячної давності, на думку спали слова очільника ЛОДА Синютки, який тоді звинуватив Андрія Садового у безгосподарності. Нас це вкотре зацікавило і редакція ІА Дивись.info пішла далі та підготувала добірку найоригінальніших цитат, в яких українські політики виражають своє ставлення до мера Садового. Ми спеціально взяли для добірки кілька ситуацій, аби картина не виглядала одноманітною

Безгосподарний

syniutka_oleg_3807Ініціатива міського голови оголосити Львів зоною екологічного лиха – безвідповідальна і є перекладанням власної безгосподарності на інші плечі. Таку заяву кілька місяців тому зробив голова ЛОДА Олег Синютка.

«Я вважаю, що сесія обласної ради прийняла правильне рішення щодо оголошення сміттєзвалища зоною екологічного лиха. Це дасть можливість залучити додаткові кошти для його рекультивації. Але сьогодні оголошувати Львів зоною екологічного лиха, мені здається, безвідповідально. Це перекладання власної безгосподарності на інші плечі», – сказав Олег Синютка.

Брехун

89a960b82c8aad34f3f980d81344b5b9Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко звинуватив мера Львова Андрія Садового у брехні через його інтерв’ю, в якому він заявив, що не просив надсилати до мерії Нацгвардію.

«Це відверта неправда. Сам мер Львова Андрій Садовий попросив забезпечити безпеку і порядок під час проведення сесії міської ради і попередив, що певними силами готуються провокації. Саме Андрій Садовий телефонував до Києва міністру внутрішніх справ Арсену Авакову і говорив про те, що ситуація критична і що львівська поліція не справляється з мітингувальниками. Саме після дзвінків мера Львова, міністр МВС Арсен Аваков прийняв рішення залучити для охорони Львівської міської ради Національну гвардію, щоб її не рознесли в пух і прах. І це рішення, прийняте з метою забезпечення порядку і безпеки львів’ян, було законним і правильним!» – написав Геращенко.

Собака, яка сидить на грошах

5b98483ae68ae85ea74ab5a71ed0f1abКілька місяців тому мер Харкова Геннадій Кернес піддав різкій критиці позицію міського голови Львова Андрія Садового з приводу ситуації з Грибовицькому звалищем.

«Коли я слухаю мера Садового, то я бачу в ньому чистого політикана, який згортає зараз на всіх. Він не показав жодного документа, який би свідчив про його реабілітацію. Він говорить про якийсь підпал. Це безвідповідальна експлуатація даної звалища. Садовий сьогодні ставить у залежність ціле місто своїх політичних амбіцій. Садовий каже, що заробляє гроші на депозиті. Так, йому треба було зібрати позачергову сесію і перерозподілити гроші і відкрити спецрахунок і добитися фінансування тих проектів, які сьогодні необхідні. А він розповідає, що заробив 25 млн грн. А скільки люди втратили? Чотири людські життя. Все можна було запобігти в самому початку. Він цього не зробив», – зазначив мер Харкова.Я підтримую слова, коли все повинні об’єднатися, але тільки я не підтримую політику, коли Садовий протиставляє себе всій системі проблем, які є в державі і сидить на грошах, як собака на сіні», – сказав Кернес.

 

фото: Інтернет 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: