П’яний і за кермом, – Деканоідзе підтвердила факт затримання у Львові начальника карного розшуку

hatija2
Khatia Dekanoidze, the head of the National Police of Ukraine,

Керівник Національної поліції Хатія Деканаідзе підтвердила факт затримання у Львові начальника карного розшуку ГУ Нацполіції області.

Про це вона сказала під час підписання Меморандуму про співпрацю між Мін’юстом та Нацполіцією.

https://www.youtube.com/watch?v=ju-Z8YOMwkM

«Так такий факт мав місце. У нас є закон. І згідно із законом, ми повинні провести службову перевірку для того, щоб у нас була вся правова база, особливо якщо доведеться ухвалювати якісь кадрові рішення. Згідно із попередньою інформацією, яка у мене є і яка є на відео, яке теж зберігається у мене, чоловік знаходиться в алкогольному сп’янінні, і той коментар, який він дав, що він нібито не був за кермом, не відповідає дійсності. На відео теж дуже добре видно, що він був за кермом. Щойно внутрішня безпека і кадрова інспекція дадуть мені всі докази того, що там відбулося, – а ви знаєте, що це було у Львові, на заправці, – то ми будемо примати усі рішення, які потрібно», – сказала Деканоідзе.

Нагадаємо, 8 вересня депутат ВР Володимир Парасюк оприлюднив інформацію, що патрульні у Львові затримали начальника карного розшуку ГУ Нацполіції у Львівській області Миколу Гладюка, який напідпитку був за кермом авто. Визволяти співробітника приїхав виконувач обов’язків начальника обласної НП Дмитро Загарія.

Згодом стало відомо, що проводиться службова перевірка, однак Миколу Гладюка від посади ніхто не відсторонював.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: