Парубій їде до Франціії

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій 13-17 вересня перебуватиме з візитом у Французькій Республіці з метою участі в Європейській конференції голів парламентів у м. Страсбург.

Про це інформує УНІАН, з посиланням на прес-службу Апарату Верховної Ради України.

Програмою візиту передбачені зустрічі з керівниками парламентів країн Європи, з комісаром ЄС з питань розширення та політики сусідства Йоханнесом Ганом (Європейський Парламент), з головою делегації Європейського парламенту у Парламентському комітеті асоціації Україна-ЄС Андреєм Пленковичем, з президентом Європейського парламенту Мартіном Шульцем, з президентом Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунтом, з генеральним секретарем Ради Європи Турбйорном Ягландом.

 
Також голова українського парламенту виступить із доповіддю у частині конференції на тему: «Криза у зв’язку з міграцією та біженцями в Європі – роль та обов’язки парламентів».
Крім того, передбачаються двосторонні зустрічі з головою комітету Європейського парламенту у закордонних справах Елмаром Броком, із заступником голови комітету Європейського парламенту Яцеком Саріушем-Вольські, з головою Стортингу (парламенту) Королівства Норвегія Олеміком Томмессеном, з комісаром з прав людини Ради Європи Нільсом Мужнієксом, з президентом німецького Бундестагу Норбертом Ламмертом.

 
Відбудеться зустріч глав п’яти парламентів, за результатами якої планується Спільна заява Пам’яті та Солідарності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: