У Львові проведуть лекцію про мислення та творчість

Не Франком єдиним. Автори проекту «Франко наживо» проведуть 16 вересня цікаву лекцію «Читання – писання – мислення: розширення меж». Зустріч відбудеться у рамках Українського бібліотечного форуму, що його проводить Українська бібліотечна асоціація.

Не Франком єдиним. Автори проекту «Франко наживо» проведуть 16 вересня цікаву лекцію «Читання – писання – мислення: розширення меж». Зустріч відбудеться у рамках Українського бібліотечного форуму, що його проводить Українська бібліотечна асоціація.

«Наступної п"ятниці, 16 вересня, о 15:00 у Львівській обласній бібліотеці для дітей (вул. Винниченка 1) у рамках Українського бібліотечного форуму, що його проводить Українська бібліотечна асоціація, матиму публічну лекцію на тему, яка мене особисто дуже хвилює і надихає водночас: «Читання – писання – мислення: розширення меж», – написав автор ідеї Богдан Тихолоз на своїй сторінці у Фесбук.

Богдан Тихолоз розповість, чим ми думаємо і навіщо нам треба думати взагалі, скільки у нас розумів, як навчитися думати своєю головою, та ще багато цікавого.

Читайте також на нашому сайті матеріал на основі лекції дослідників Франка – подружжя Тихолозів, який пропонує інший погляд на життя та творчість генія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: