Львівську облраду пікетують медики та бійці добровольчих батальйонів

Працівники перинатального центру, медицини катастроф, а також бійці добровольчих батальйонів сьогодні пікетують Львівську облраду, де відбувається сесійне засідання.

Працівники перинатального центру, медицини катастроф, а також бійці добровольчих батальйонів сьогодні пікетують Львівську облраду, де відбувається сесійне засідання. 

Як розповіли кореспонденту ІА Дивись.інфо працівники перинатального центру, що їхня установа ще у 2013 році була закрита на реконструкцію, яка через брак фінансування не завершена і досі.

«Минулого року з держбюджету на ремонт було виділено 45 мільйонів гривень, однак на цей рік коштів не виділили взагалі», - розповіли працівники.

Загалом на ремонт центру, за словами працівників вже вкладено близько 70 мільйонів гривень, і тому працівники вимагають відновлення фінансування.

Працівники медицини катастроф, які з'їхалися зі всієї області вимагають відновлення фінансування доплат, які їм не виплачують уже близько року.

В свою чергу бійці добровольчих батальйонів вимагають, щоб обласна рада прийняла рішення про їх визнання та запровадження відповідних виплат, оскільки на державному рівні такого рішення не прийнято. За словами бійців добробатів багато обласних рад країни уже прийняли рішення про їх визнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: