У Херсоні підірвали відділення банку

bank

У результаті вибуху були пошкоджені вхідні двері офісу.

Увечері 12 вересня в Херсоні на вул. Перекопській стався вибух біля відділення банку «Південний». Про це інформують місцеві ЗМІ з посиланням на прес-службу ГУНП в Херсонській області.

«12 вересня о 22:10 на номер «102» зателефонували мешканці одного з будинків у Дніпровському районі. Громадяни повідомили, що на першому поверсі житлового будинку на перехресті вулиць Чорноморська і Перекопська стався вибух. На місце події негайно виїхали керівник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков, керівництво міського та районного підрозділів поліції, фахівці вибухо-технічної служби ГУНП», – йдетьсяу у повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що в результаті вибуху були пошкоджені вхідні двері офісу однієї з банківських установ. Мешканці будинку не постраждали. Зараз співробітники поліції встановлюють осіб, які вчинили цей злочин і тип вибухового пристрою, який ними був застосований. Попередня правова кваліфікація події – ст. 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна».

Проводяться необхідні слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: