Будинок для учасників АТО здадуть до кінця року

Багатоповерхівку для учасників АТО та сімей загиблих планують здати в експлуатацію уже до кінця року.

Зараз тут завершують будівництво каркасу п’ятого поверху та обмуровування першого поверху цеглою.

Про це повідомили в ЛКП «Рембуд», яке виступає замовником виконання робіт.

Відзначимо, що будівництво майбутньої багатоповерхівки, що на вул. Під Голоском, стартувало наприкінці березня цього року. Тут проводили роботи два підрядники: ТзОВ Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн», яке займається спорудженням власне будинку та мереж зовнішнього електропостачання, та ТзОВ «Прогрестехбуд», яке працювало над будівництвом мереж газопостачання, водопроводу та каналізації. За словами директора комунального підприємства Віктора Писаренка, нові мережі уже прокладено, триває підключення їх до існуючих.

Також уже розроблений проект реконструкції насосної станції підкачки холодної води. Тривають роботи з розробки проекту благоустрою території довкола будинку.

Фінансування виконання робіт здійснюється повною мірою – відповідно до укладених угод з підрядниками. Станом на сьогодні, освоєно близько 7 млн грн.

Нагадаємо, 1 лютого у Львові відбулося розкриття конкурсних пропозицій відкритих торгів щодо будівництва житлового будинку для учасників АТО на вул. Під Голоском. Переможцями тендеру стали 2 львівські підприємства – ТзОВ Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» та «Прогрестехбуд», перше з яких будуватиме сам будинок та мережі зовнішнього електропостачання, а друге – мережі газопостачання, господарсько-питного водопроводу та побутової і дощової каналізації.

Передбачається, що будинок для учасників АТО матиме 3 під’їзди по 6 поверхів. Кожна з 53 квартир – двокімнатна, із середньою площею – 67 кв м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: