Чотирнадцять українських військових вирушили на реабілітацію до Грузії

Сьогодні, 15 вересня, чергова група військовослужбовців Збройних Сил України, які зазнали поранень під час участі в антитерористичній операції на сході України, вирушила до Грузії для проходження курсу реабілітації.

Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

В аеропорту делегацію проводжали представники Головного управління військового співробітництва та миротворчих операцій Генерального штабу ЗС України та преса.

Цього разу двотижневий курс психологічної реабілітації в медико-психологічному реабілітаційному центрі Міністерства оборони Грузії в м. Церовані пройдуть 14 військовослужбовців Збройних Сил України.

Довідково. Питання направлення військовослужбовців Збройних Сил України, постраждалих в зоні АТО, для проходження реабілітації на базі медико-психологічного реабілітаційного центру Міністерства оборони Грузії було ініційовано грузинською стороною під час офіційного візиту в Україну начальника Генерального штабу Збройних сил Грузії у 2014 році.

З метою реалізації зазначеного проекту 28 квітня 2015 року у Грузії було підписано відповідний Меморандум між Міністерствами оборони України та Грузії.

20 серпня 2015 року перша група військовослужбовців Збройних Сил України у кількості 7 осіб відбула до Грузії для проходження реабілітації (14 діб).

Протягом 2015-2016 рр. у спеціалізованому центрі вже пройшли реабілітацію 34 військовослужбовця Збройних Сил України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: