Полторак розповів про оборонний бюджет на 2017 рік

569f6a385d6e7_54c51d342a05d_358570595

Полторак заявив, що у 2017-му планується спрямовувати фінанси на відновлення потенціалу Військово-морських сил, розвиток Сил спеціальних операцій, оновлення полігонної бази підготовки військ та продовження реформ, щодо переходу військ на стандарти НАТО, пише Укрінформ.

Полторак заявив, що у 2017-му планується спрямовувати фінанси на відновлення потенціалу Військово-морських сил, розвиток Сил спеціальних операцій, оновлення полігонної бази підготовки військ та продовження  реформ, щодо переходу військ на стандарти НАТО, пише Укрінформ.

 «У наступному році планується спрямовувати фінансові ресурси на відновлення потенціалу ВМС, розвиток Сил спеціальних операцій, оновлення полігонної бази підготовки військ, ремонт озброєння і військової техніки та продовження розпочатих реформ, щодо переходу військ на стандарти НАТО», - йдеться у повідомленні.

Полторак переконаний, що фінансові ресурси дадуть можливість забезпечити виконання завдань, покладених на Збройні сили України, та частково поповнити військові частини оновленими зразками озброєння і військової техніки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: