На відновлення озера на вулиці Панча потрібен майже мільйон

Для відновлення озера на вулиці Панча, за попередніми підрахунками, потрібен майже мільйон гривень.

За ці гроші заплановано очистити ділянку озера (корчування пнів, трави та очерету), укріпити береги озера, відновити міст, облаштувати пішохідні доріжки та встановити лавки довкола водойми. Про це повідомляє Варта-1.

Озеро «На Панча» по вул. П. Панча, 10, постійно було улюбленим місцем відпочинку львів'ян, які проживають в цьому мікрорайоні. Озеро має площу 1 515, 62 кв.м. та є чи не єдиною рекреаційною зоною мікрорайону. Усі негативні фактори призводять до того, що протягом кількох наступних років озеро просто зникне з карти міста та відновити його буде неможливо.

Загалом на реалізацію проектів у 2017 році з бюджету Львова передбачено 16 млн грн. 60% витратять на реалізацію малих проектів (до 200 тис. грн), а 40% на великі – вартістю до 3 млн гривень один. Визначення переможців відбуватиметься на конкурсній основі.

Після 15 вересня усі подані проекти будуть перевірені на дотримання конкурсних вимог. З 1 до 15 листопада на сайті громадського бюджету триватиме голосування, під час якого львів'яни зможуть проголосувати за своїх фаворитів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: