Російські ЗМІ пишуть, що якби не сміття, Садовий став би президентом

Надія Савченкр, Андрій Садовий та Міхаїл Саакашвілі – найбільші конкуренти чинного президента України. І якщо рейтинги Савченко та Саакашвілі вже не підніметься, то про чорні плями на репутації Садового народ може забути.

Надія Савченкр, Андрій Садовий та Міхаїл Саакашвілі – найбільші конкуренти чинного президента України. І якщо рейтинг Савченко та Саакашвілі вже не підніметься, то про чорні плями на репутації Садового народ може забути.

Такі висновки опублікував російський сайт РИА Новости, посилаючись на дослідження соціологічної групи «Рейтинг».

«Мер Львова зайняв дуже зручну позицію...просто як хороший господарник і м'який, обережний політик. Він абсолютно свідомо не пішов в Раду і усунувся від прямого і очевидного контролю над фракціями «Самопомочі» як в Раді, так і в місцевих радах. Таке позиціонування на протязі досить тривалого часу давало свій ефект, забезпечуючи високий рівень підтримки Садового», – пише РИА Новостию

Утім, через сміттєву катастрофу рівень недовіри до нього зріс з 41% до 59% в період з травня по серпень.

«Зрозуміло, відновити рейтинг в статусі «сміттєвого фея» практично нереально. Тим більше, що всі його управлінські успіхи обнуляються посиланням на сміття - зрозуміло, звідки гроші ... У той же час, до 2019 року, який президент позначив як дати чергових виборів, виборці цілком можуть і забути про негативні моменти біографії Садового», – резюмує російське ЗМІ.

Також читайте на нашому сайті огляд про те, що пишуть ЗМІ ворожої держави про останні події в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: