У Львові зареєстрували новий кластер

fotoit-d693457716441c73cc18dcde63ec1cdb

Учора у Львові офіційно зареєстрували кластер видавничої діяльності та поліграфії. Робота над його створенням тривала протягом двох років, повідомляє прес-служба ЛМР.

Протягом цього часу за підтримки КУ «Інститут міста» було організовано низку зустрічей, стратегічних сесій, круглих столів, головна мета яких полягала у тому, щоб компанії перестали бачити один в одному конкурентів і максимально наблизити їх до розуміння ефекту синергії. В результаті проробленої роботи представники 8 компаній дійшли згоди і виступили засновниками Кластеру видавничої діяльності та поліграфії. Засновники Кластеру – Видавництво Старого Лева, видавництво «Свічадо», видавничий дім «Молода Галичина», «Диз – арт», «Кольоровий світ», «Лавіс», «МАТАІ-Україна», рекламно-видавнича фірма «Поліграф-сервіс».

На посаду голови наглядової ради обрано Олексія Шинкаренка (директор ТзОВ «Кольоровий світ»), на посаду виконавчого директора – Марію Салієнко.

До складу Наглядової ради кластера запросили увійти представників КУ «Інститут міста» (Андрій Пундор), Департаменту економічної політики ЛМР (Вікторія Довжик) та Української академії друкарства (Володимир Маїк).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: