На плагіаті спіймали президента Нігерії

Президент Нігерії Моххамед Бухарі вкрав для своїй промови цитату із виступу президента США Барака Обами, пише Укрінформ.

Президент Нігерії Моххамед Бухарі  вкрав для своїй промови цитату із виступу президента США Барака Обами, пише Укрінформ.

Це визнали в офісі президента

«Було помічено, що подібності у абзаці з інавгураційної промови президента Обами у 2008 році та словами президента Бухарі є надто значними, аби бути збігом», - зазначили у адміністрації президента.

У відомстві при цьому закликали нігерійців «бути вище цього інциденту». «Президент Бухарі закликає нігерійців подивитися за рамки цього інциденту та зосередитися на важливості змін, яких потребує країна, аби відновити нашу заповітну систему цінностей», - наголосили у офісі президента і пообіцяли покарати винних.

Кілька днів тому Бухарі виступив із промовою, якою запустив кампанію «Зміни починаються з мене», що має покласти край падінню економіки Нігерії, яка має багаті природні ресурси. Однак користувачі соцмереж помітили у промові плагіат із виступу Барака Обами у листопаді 2008 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: