Журналісти оприлюднили нові факти у справі замаху на Богдана Копитка

У справі про замах на голову спостережної ради ПАТ «Львівський холодокомбінат» Богдана Копитка з’явились нові подробиці, інформує міська газета «Ратуша».

У справі про замах на голову спостережної ради ПАТ «Львівський холодокомбінат» Богдана Копитка з’явились нові подробиці, інформує міська газета «Ратуша».

Зокрема, журналісту видання стало відомо, що у вівторок, 13 вересня поблизу траси, біля якої було скоєно підрив і обстріл автомобіля з охоронцями холодокомбінату, було виявлено ще два фугаси.

Їх знайшли косарі, яких львівська міліція попросила викосити всю траву біля траси на Старе Село. Вибухотехніки вилучили дві залізні труби завдовжки по півметра і вагою по 7 кілограмів кожна, залиті воском і наповнені роликами від підшипників. Досить було вставити детонатори, і потужні фугаси ставали страхітливим знаряддям знищення.

Тепер над цими вибуховими пристроями працюють експерти-вибухотехніки. Як прогнозувала «Ратуша» в одній з попередніх публікацій: «Цілком ймовірно, що вздовж дороги і тепер зроблено ще кілька «закладок».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: