Біля посольства РФ у Києві триває імпровізований мітинг

Біля посольства Російської Федерації в Києві, де працює дільниця для голосування на виборах до Державної Думи Росії, триває імпровізований мітинг.

 
Як передає УНІАН, біля російського дипломатичного відомства присутні різні групи активістів.
Зокрема, троє активістів тримають плакати «Смерть России» (українською «Смерть Росії», «Голосуешь? Вали в Рашку» (українською «Голосуєш? Забирайся в Рашку», «18 сентября - мы все крымские татары» (українською «18 вересня – ми всі кримські татари») Вони встановили імпровізовану шибеницю, на ній висить манекен з обличчям, схожим на президента РФ Володимира Путіна.
Також окремо мітингують представники партії ВО «Свобода», і серед них присутній депутат Київської міської ради Ігор Мірошниченко.
Мірошниченко повідомив УНІАН, що сьогодні співробітники правоохоронних органів біля посольства затримали трьох осіб. Серед них депутат Київради від ВО «Свобода», боєць батальйону «Київська Русь» Володимир Назаренко й активіст Михайло Ковальчук. За його словами, затримані не вчиняли протиправних дій.
Будівля посольства оточена співробітниками Національної гвардії і Національної поліції. Кількість правоохоронців становить близько 150 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: