Хто був серед затриманих біля російського посольства у столиці

Поліція відпустила трьох осіб, які сьогодні були затримані біля російського посольства у Києві.

 
Про це повідомив заступник начальника Патрульної поліції Києва Олег Чувілкін УНІАН.
Представник поліції підтвердив, що сьогодні біля приміщення посольства РФ в Києві було затримано трьох осіб. «Трьох затриманих відпустили», - сказав Чувілкін.
Як повідомляв УНІАН, напередодні МЗС України висловило протест з приводу намірів РФ провести вибори в тимчасово окупованих Автономній Республіці Крим і Севастополі. Також в МЗС заявили, що у зв`язку з цим проведення виборів в приміщеннях дипломатичних і консульських представництв Росії є неможливим.

 
У свою чергу в Кремлі заявили, що вибори до Держдуми в диппредставництвах РФ на території України відбудуться, оскільки українська влада не може заборонити їх, однак повинна забезпечити їх безпеку. РФ заявила про намір відкрити в своїх диппредставництвах в Києві, Львові, Одесі й Харкові чотири виборчі дільниці.
Сьогодні у Києві під будівлею посольства РФ в Україні, де проходить голосування на виборах до Держдуми РФ, відбулися сутички між протестувальниками й поліцією.

 

Учасники акції намагалися перешкодити людям пройти в посольство для участі в голосуванні. Депутат Київської міської ради від політичної партії ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко повідомив, що співробітники правоохоронних органів біля посольства затримали трьох осіб. Серед них були депутат Київради від ВО «Свобода», боєць батальйону «Київська Русь» Володимир Назаренко й активіст Михайло Ковальчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: