Кубів провідав сокальські терикони

Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів у рамках робочої поїздки на Львівщину побував на териконі поблизу с. Сілець Сокальського району та провів нараду з керівниками та фахівцями гірничо-збагачувальної фабрики, спеціалізованого управління з гасіння териконів і рекультивації земель та інших підрозділів ДП «Львіввугілля».

Про це інформує прес-цетр ЛОДА.

Під час наради обговорили стан та перспективи розвитку Львівської вугільної компанії та локалізацію і шляхи запобігання екологічних загроз на териконах гірничо-збагачувальної фабрики.

За словами Степана Кубіва, напередодні його поїздки на Львівщину у Верховній Раді активно обговорювали питання щодо займання териконів, що на Сокальщині.

«На сьогодні ситуація не є надзвичайною, і її можна вирішити на локальному рівні. Зокрема, на території, де відбулось займання, тривають відповідні роботи: площу поливають водою та засипають інертною породою, щоб перекрити доступ повітря».

Також Перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів дав доручення завершити усі необхідні роботи із гасіння на териконах і представити стратегічний план процесу.

На нараді обговорили і питання модернізації шахт та шляхи вирішення заборгованості зарплат шахтарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: