Завтра у Львові презентують виставку картин, намальованих кавою

19 вересня о 19:00 львів'яни та гості міста матимуть можливість насолодитись концертом Viva la France! та оглянути виставку робіт Олі Довгань-Левицької, які будуть експонуватись у фойє Львівської філармонії.

Про це повідомляє прес-служба Львівської філармонії.

Портрети видатних композиторів світу намальовані запашною кавою. Серед них Моцарт, Вагнер, Бетховен, Офенбах, Весоловський і провокативний Штокгаузен.

«Я завжди малюю з музикою, тому коли Наталія Грановська запропонувала мені виставку у Львівській філармонії — я охоче погодилась. Композитори і музиканти — дуже дивні люди для мене, справжні загадки, вони носять в собі цілий всесвіт, а їхні твори стають надбанням усього людства. Кава це унікальний напій, це пристрасть, це вибух, це вино і музика. Тому щиро запрошую усіх насолодитись таким поєднанням: музика, кава, живопис», - говорить художниця Оля Довгань-Левицька.

vagner

Виставка «Видатні композитори світу» Олі Довгань-Левицької - це спроба об'єднати божевільну любов до кави із величезним почуттям вдячності до музикантів та композиторів, які дарують художниці натхнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: