Більша частина досягнень генерала Таранова залишається під грифом секретності, – Порошенко

Президент Петро Порошенко висловив співчуття у зв’язку з передчасною смертю заступника глави Адміністрації президента України Андрія Таранова.

«Андрій Іванович що в силу службових обов`язків, що в силу свого характеру належав до кола людей, які роблять свою справу впевнено й професійно, без зайвого галасу», - йдеться у співчутті глави держави.

Президент зазначив, що за плечима Таранова координація всіх силових та правоохоронних органів; десятки поїздок на фронт, в частини та на полігони, сотні зустрічей із закордонними партнерами, участь у створенні Сил спеціальних операцій та в розвитку Високомобільних десантних військ, реформування розвідувальних органів, звільнення військовослужбовців та цивільних громадян з катівень на окупованих територіях та в Росії.

«І це лише те, про що можна сказати… На жаль, більша частина досягнень генерала Таранова залишається під грифом секретності, як того вимагають національні інтереси. Україна втратила одного з найкращих своїх захисників, якого нам дуже не вистачатиме», – наголосив Порошенко.

Як повідомлялося, Таранов загинув 18 вересня у Києві на річці Дніпро в районі Гаванського мосту. За попередньою інформацією, його скутер зіткнувся з іншим плавзасобом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: