Львівські балетмейстери взяли участь в унікальній фотосесії (фото)

14332991_980035705440158_2126297830810900877_n

Артисти балету Львівської національної опери стали героями проекту ballerina project, який є частиною міжнародного проекту Ballerina Project Ukraine.

Артисти балету Львівської національної опери стали героями проекту ballerina project, який є частиною міжнародного проекту Ballerina Project Ukraine.

Ballerina Project Ukraine створений фотографом Деном Шітагі. Він являє собою безперервний ряд фотографій, які фіксують емоції та душу балерин.

Участь у фотосесії  ballerina project взяли артисти Мирослав Мельник, Євгенія Коршунова, Вікторія Димовська, Адель Кінзікеєв.

Проект існує вже 16 років. Кожен його аспект окремо опрацьований. Для прроекту позували балерини Американського балетного театру, Австралійського балету, Дрезденського, Королівського балету та ін. Спочатку майстер фіксував балерин на традиційній плівці, та в 2012 році вперше було використано цифрову фотографію.

На сьогодні  ballerina project має найбільшу павутину послідовників у всьому світі. Про проект також писали Wall Street Journal, Huffington Post, NBC Today Show, Esquire і незліченні блоги. Проект також був показаний в рекламі Fujifilm і Sony Erricson.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: