Львівський музичний тандем Paulman презентував новий танцювальний сингл

Ціле літо українські радіостанції крутили запальний дебютний трек нещодавно створеного музичного проекту Paulman «Ми все ще разом». І ось – наступна пісенна прем’єра від нового яскравого тандему на українській сцені – танцювальний сингл «Я кохаю тебе».

«Я кохаю тебе» – ці слова хоче почути кожна дівчина. І Paulman каже їх – щиро, легко та пристрасно. Цікаво, що спершу пісня «Я кохаю тебе» народилася англійською. В оригіналі трек називався «See You Again» (автор слів і музики - Павло Ільницький). Утім, творці проекту Paulman вирішили спершу запрем’єрити новинку саме українською. Україномовну версію пісні створив поет Юрій Синенький.

«Хоча пісня легка і за стилістикою проста, аранжована у популярному зараз в усьому світі жанрі тропікал-хаус, ми працювали над нею доволі довго, - розповідає один із учасників Paulman, автор музики та виконавець Павло Ільницький. - Важко було адаптувати англомовний текст українською. Але нам це вдалося!»

Другий сингл від Paulman «Я кохаю тебе» - це історія звичайного хлопця, який у вирі щоденних справ шукає і таки знаходить своє щастя. А знайшовши, закоханий ділиться зі слухачами своїми романтичними думками: «Якщо любиш – є 100 тисяч причин подзвонити або просто прийти»; «Як знаходиш те, що насправді твоє, говори їй: «Я кохаю тебе».

Ще цієї осені Paulman представить відеокліп на новинку «Я кохаю тебе».

Новий музичний проект Paulman – це два молодих хлопці: співак Павло Ільницький і саунд-продюсер Віталій Літягін (студія ViLi Records). До створення власного музичного проекту ці двоє йшли десять років. До того музиканти були учасниками різних груп («Яка існуЄ», «Sample Rate», «Rizups»), а як студія звукозапису співпрацювали з артистами із України, Польщі, Норвегії, Канади, США… Свій перший сингл «Ми все ще разом» Paulman презентував на початку літа 2016 р. – і пісня досі перебуває в активній ротації на радіостанціях України.

Послухати другий сингл від Paulman «Я кохаю тебе» можна тут.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: