На Буковині на хабарі затримали начальника слідчого відділення (Фото)

pm545image003

Гроші керівник слідчого відділення одного із районних відділень поліції вимагав за закриття кримінального провадження, розпочатого за фактом хуліганства.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції в Чернівецькій області.

В повідомленні йдеться, що правоохоронці у ході проведення комплексу заходів викрили протиправну діяльність начальника слідчого відділення.

Поліцейський вимагав та отримав 1 тисячу євро за вирішення питання про закриття кримінального провадження розпочатого стосовно громадянина.

16 вересня під час отримання зазначеної суми неправомірної вигоди керівника слідчого відділення поліції, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, затримано.

Правоохоронцю вже оголошено про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: