На Львівщині пройшов Форум мережі вільних місцевих політиків

16-18 вересня на Львівщині відбувся Форум мережі вільних місцевих політиків«Енергоефективність на муніципальному рівні».

16-18 вересня на Львівщині відбувся Форум мережі вільних місцевих політиків «Енергоефективність на муніципальному рівні», повідомляє прес-служба ЛМР.

Його ціль - розкрити питання щодо наявних та можливих заходів енергозбереження та енегроефективності, які можуть бути реалізовані на комунальному рівні.

Учасниками форуму стали представники фактично всієї України: це не лише Львівська, а й Харківська, Хмельницька, Миколаївська, Київська, Одеська, Кіровоградська, Волинська області.

У рамках форуму, учасникам також представили енергоменеджмент «Компанії Ензим». Їм розповіли про енергоефективні заходи, які впроваджені на підприємстві, та представили комплекс очисних споруд, біогазову установку та інші об’єкти. «Компанію Ензим» відвідали українські та закордонні фахівці з питань місцевого та регіонального розвитку, управлінці, представники низки громадських організацій, народні депутати, а також депутати місцевих рад.

«Компанія Ензим» почала говорити про енергоефективність ще у 2004 році, тоді, коли практично ніхто про це не говорив. І, власне, гасло компанії «Завжди на крок попереду» якнайкраще відображає суть тенденції підприємства. Тому ми хотіли показати гостям цього форуму, яким чином компанія може бути успішною і яким чином вона може брати активну участь у житті міста, зберігаючи довкілля», – зазначив начальник відділу енергоменеджменту Львівської міської ради Роман Васьковець.

Учасники форуму на підприємстві цікавились досвідом та реалізованими проектами з енергоефективних технологій та отримання власного енергоносія – біогазу.

Організатор: ГО «Центр громадянських ініціатив» за підтримки представництва фонду Фрідріха Науманна в Україні, Альянс лібералів та демократів за Європу та Європейський ліберальний форум.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: