Олімпійцю Верняєву видали ордер на квартиру в будинку, який здадуть лише наступного року

Чемпіон Олімпіади-2016 зі спортивної гімнастики Олег Верняєв заявив, що йому видали сертифікат на квартиру в будинку, який здадуть лише в другій декаді 2017 року.

Про це спортсмен написав на сторінці в Facebook.

За його словами, у березні 2015 року в Києві йому та іншим олімпійцям Жану Беленюку та Ігорю Радівілову видали сертифікати на квартири, які виявилися «просто дипломами».

«Отож, до чого веду. Нам сказали, що в жовтні 2015 року буде здано будинок, вчора мені сказали , що будинок буде здано у другій декаді 2017 року, – розповів Верняєв. – Чесно сказати, відчуваю себе людиною, на якій можна просто попіаритися, як це часто буває».

Верняєв додав, що його «золото» і «срібло» Олімпійських ігор та «срібло» Жана, виявляється, не варті того, щоб їм просто дали вже готові квартири, а коли піднімається питання, кажуть все не по закону, і коли наводять приклад, що за Євробачення дають 3-кімнатну квартиру...».

«З цього випливає питання: а навіщо бути там, де тебе не поважають?!» – заявив український чемпіон.

Нагадаємо, на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро 22-річний гімнаст виграв дві медалі – «срібло» в індивідуальному багатоборстві та «золото» у вправах на брусах. Олімпійська медаль Верняєва у багатоборстві стала першою за останні 16 років в історії української спортивної гімнастики після «бронзи» Олександра Береша в Сіднеї-2000.

Джерело: УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: