Синютка провів зустріч з керівництвом «Укрнафти»

14285599_552952324897016_126773377_o_1474293291_613x382-76794035415_3_0

Сьогодні, 19 вересня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із заступником голови правління, виконавчим віце-президентом із соціального та екологічного розвитку ПАТ «Укрнафта» Геннадієм Радченком.

 Сьогодні, 19 вересня, голова ЛОДА Олег Синютка зустрівся із заступником голови правління, виконавчим віце-президентом із соціального та екологічного розвитку ПАТ «Укрнафта» Геннадієм Радченком.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Олег Синютка і Геннадій Радченко розглянули екологічний аспект діяльності компанії на території області. Також сторони обговорили необхідність передачі у власність громади об’єкти соціальної інфраструктури, які на даний час незадіяні – пансіонати «Гуцулка» і «Зелений бір». Крім того, зупинилися й на питанні перспектив збільшення видобутку нафти, що, у свою чергу, дозволить збільшити обсяги надходжень до бюджету, створити нові робочі місця.

Під час зустрічі учасники дискусії також торкнулися теми зменшення рентних платежів на видобуток нафти і відрахування їх частини до місцевих бюджетів. Це дозволить акумулювати додаткові кошти для вирішення соціальних питань територіальних громад.

Зазначимо, що «Укрнафта» на Львівщині представлена нафтогазовидобувним управлінням «Бориславнафтогаз».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: