Які питання депутати розглядатимуть на наступній сесії Львівської облради

147429760857dfff08838fa

На наступній сесії Львівської облради обговорять проблематику лісового господарства регіону.

Про це заявив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин сьогодні, 19 вересня, під час президії.

«Робоча група, яку очолює Володимир Гірняк і до якої входять представники депутатських фракцій, керівники профільних комісій, керівники лісових господарств та представників ЛОДА зараз виїжджають на проблемні лісгоспи. На наступне пленарне засідання вони повинні підготувати свій проект рішення проблематики лісового господарства нашого регіону», - наголосив Олександр Ганущин.

Окрім цього, у порядку денному понад 40 питань.

Зокрема, на затвердження депутатського корпусу запропонують трьох керівників комунальних закладів Львівської облради, кандидатури яких обрали відповідні конкурсні комісії (Історико-етнографічний музей «Бойківщина», Державний меморіальний музей Михайла Грушевського, Історико-культурний заповідник «Стільське городище»).

Також депутати розглядатимуть внесення змін до Комплексної програми надання медичної допомоги мешканцям, реорганізацію шкірно-венерологічної служби Львівщини, заслухають інформацію про стан забезпечення виконання робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг, звіт про забезпечення учасників АТО земельними ділянками, а також низку екологічних та майнових питань.

У свою чергу голова постійної комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, врегулювання земельних відносин, територіально-адміністративного устрою, планування території та архітектури  Володимир Саган повідомив, що уже від завтра, 20 вересня, розпочинаються слухання та обговорення змін до перспективного плану спроможності територіальних громад Бродівського, Перемишлянського, Городоцького, Жидачівського, Сколівського, Старосамбірського, Стрийського районів. Всього планують заслухати 17 районів області на трьох засіданнях комісій.

Додамо, наступне пленарне засідання Львівської обласної ради – 27 вересня.

«Цей процес з формування перспективного плану ми хочемо зробити максимально відкритим і прозорим, тому закликаємо усіх долучатися до процесу та активного обговорення», - наголосив Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: