Чоловік, якого підозрють у вбивстві своєї матері, перебуває у психіатричній лікарні під суворим наглядом

33-річного чоловіка 9 вересня поміщено до психіатричної лікарні з суворим наглядом Міністерства охорони здоров’я України, де він перебуває в умовах, що виключають його небезпечну поведінку, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

33-річного чоловіка 9 вересня  поміщено до психіатричної лікарні з суворим наглядом Міністерства охорони здоров’я України, де він перебуває в умовах, що виключають його небезпечну поведінку, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області  

Нагадаємо, 9 липня працівники Стрийського відділу поліції у будинку, що в селі Лисятичі Стрийського району виявили розчленоване тіло 53-річної місцевої мешканки. За підозрою у вчиненні вбивства наступного дня правоохоронці затримали сина вбитої,  33-річного мешканця села Лисятичі.

10 липня йому було повідомлено про підозру у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та взято під варту, призначено  низку судово-медичних експертиз, у тому числі судово-психіатричну.

За результатами проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи 7 вересня 2016 року Стрийський міськрайонний суд прийняв рішення про поміщення 33-річного чоловіка до психіатричної лікарні з суворим наглядом Міністерства охорони здоров’я України,  в умовах, що виключають його небезпечну поведінку.

Таке рішення суд прийняв  з урахуванням ч. 2 ст. 508 (Запобіжні заходи) Кримінального процесуального кодексу України до вирішення питання про застосування примусових заходів медичного характеру.

«Однак серед мешканців села Лисятичі ширяться чутки про те, що чоловік, котрий підозрюється у скоєнні жорстокого вбивства своєї матері, перебуває на волі. Місцеві мешканці стверджують, начебто бачили його у цьому та сусідніх селах. Я хочу заспокоїти людей і запевнити, що дана особа перебуває там, де має бути  -  у стінах психіатричного закладу. Врахувавши ситуацію, яка склалася у даному населеному пункті, на моє прохання керівництво медичного закладу документально підтвердило факт перебування даної особи у стінах цього закладу», - зазначив начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: