Депутат пролобіював рішення оренди земділянки для своєї фірми

Прокуратура вживає заходів до повернення земельної ділянки, отриманої депутатом внаслідок вчинення корупційного правопорушення.

Як уже повідомлялося раніше, постановою Личаківського районного суду м. Львова від 01.08.2016 одного з депутатів Винниківської міської ради притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Останнього визнано винним в тому, що перед прийняттям рішення сесії Винниківської міської ради щодо продовження терміну оренди земельної ділянки для товариства «Гал-Дім», керівником і засновником якого він є, не повідомив про реальний конфлікт інтересів, а голосував за це рішення. На підставі цього рішення між Винниківською міською радою та товариством було укладено договір оренди землі площею 1,55 га та вартістю понад 7 млн. грн.

З огляду на те, що відповідне рішення сесії прийнято внаслідок вчинення одним із депутатів корупційного правопорушення, згідно з чинним законодавством Львівською місцевою прокуратурою №1 подано позов до господарського суду про його скасування та зобов’язання товариство «Гал-Дім» повернути земельну ділянку місту.

На даний час триває судовий розгляд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: