Екс-мер Луганська, який агітував за референдум, знайшовся у Карлових Варах

36_main

Колишнього мера Луганська Сергія Кравченка помітили у курортних Карлових Варах.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав журналіст Сергій Іванов.

14368794_1780872528793224_4288412895239156299_n

«Карлові Вари, 19.09.2016. Мало хто знає, що чоловік з дитячою коляскою – це колишній мер міста Луганська Сергій Кравченко.

Корупціонер, державний зрадник, апологет «русской весны», спільник Єфремова, один з організаторів сепаратистського референдуму», – написав Іванов.

За словами журналіста, саме Кравченко примушував бюджетників надавати окупантам приміщення під цей «плебісцит», забезпечувати явку та контролювати правильне, тобто проросійське, волевиявлення. Після початку гострої фази протистояння між окупантами та ЗСУ кинув ввірене йому місто і втік.

«Арсен Аваков, пропоную орієнтувати Державну прикордонну службу на забезпечення «Краві» теплого прийому під час його повернення з курорту. Юрій Луценко, це стовідсотково ваш клієнт», – написав Іванов.

Зазначимо, що колишній очільник Луганська Сергій Кравченко і сьогоднішній керівник терористичної «ЛНР» Ігор Плотницький – земляки. Кравченко народився 1960 року в Хотині. Як і Плотницький має військову освіту – закінчив Омське вище танкове інженерне училище. 7 серпня 2014 року бійці батальйону «Айдар» на одному з блокпостів у Щасті затримали Сергія Кравченка, який намагався непоміченим виїхати з території, що контролювалася проросійськими бойовиками «зеленим коридором» для біженців.

А вже 18 серпня 2014 Кравченко був на свободі. Інформація про це з’явилася на сайті Луганської міської ради, де зазначалося, що проти Кравченка була організована інформаційна кампанія.

Як бачимо, сьогодні Сергій Кравченко на свободі і цілком комфортно почувається на території Чехії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: